Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@16:48:40 GMT

نمایش ۶۰ اثر نقاشان معاصر ایران در «ریسایز»

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۷۸۵۳۹

نمایش ۶۰ اثر نقاشان معاصر ایران در «ریسایز»

به گزارش خرنگار فرهنگی ایرنا، مجموعه نمایشگاه‌های «ریسایز» سال گذشته با عنوان آثار کوچک راه‌اندازی شده و هر سال در فصل بهار به معرفی و نمایش آثاری در ابعاد کوچک از هنرمندان معاصر ایران می‌پردازد. این نمایشگاه با هدف بیان ارزشمندی‌های آثاری در ابعاد کوچک از هنرمندان بزرگ و شاخص هنر تجسمی ایران برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخشی از استیتمنت این نمایشگاه به قلم حسین گنجی، منتقد حوزه تجسمی نوشته شده: «ریسایز ضمن اینکه می‌خواهد مخاطبین بیشتری از طبقات مختلف را درگیر هنر کند و بر اهمیت آثار کوچک‌تر تاکید داشته باشد، قصد دارد خط بطلانی بر این نگاه باقی مانده از سنت بکشد و با انتخاب آثاری از هنرمندان سرشناس نشان بدهد که امر کوچک نه تنها زیباست، که چه بسا عمیق‌تر و ارزنده‌تر از امر بزرگ باشد.‌ چرا که هنرمندان بزرگ برخی از ایده‌هایشان را که در ابعاد بزرگ اجراپذیر نبوده، در ابعاد کوچک‌تر محقق ساخته‌اند. و این نکته که سازوکار بازار هنر با قیمت‌گذاری کمتر، بستر بهره‌مندی از آن‌ها را برای طیف وسیع‌تری فراهم آورده، خود امر ارزشمندی است».

هنرمندان حاضر در این نمایشگاه :محمد احصایی، احمد اسفندیاری، مرتضی اسدی، محمد آریایی، فرح اصولی، پروانه اعتمادی، نصر الله افجه‌ای، علی اکبر صنعتی، هانیبال الخاص، ام اسمارت، ناصر اویسی، فریون آو، رضا بانگیز، هوشنگ پزشک نیا، شیده تامی، صادق تبریزی، محمدعلی ترقی جاه، علیرضا چلیپا، قاسم حاجی زاده، سلمان خوشرو، میرعبدالرضا دریابیگی، حسینعلی ذابحی، سهراب سپهری، حسین زنده رودی، مهدی سحابی، مصطفی سرابی، همایون سلیمی، جلال شباهنگی، رضوان صادق زاده، علی اکبر صادقی، ناصر عصار، محمد فاسونکی، گلناز فتحی، راشین قربی، سیاوش کسرایی، پرویز کلانتری، امیر کمند، داوود کوچکی، فرهاد گاوزن، علی گلستانه، فریده لاشایی، بهداد لاهوتی، حسین محجوبی، اردشیر محصص، منوچهر معتبر، سیراک ملکنیان، فرشید ملکی، علی نصیر، منوچهر نیازی، کیان وطن هستند.

علاقه‌مندان می‌توانند از تاریخ ۲۳ تا ۳۱ اردیبهشت هر روز از ساعت ۱۱ تا ۲۰ (روزهای تعطیل از ۱۶ تا ۲۰) به گالری آرتیبیشن به نشانی خیابان شریعتی، نرسیده به اتوبان همت، خیابان گل‌نبی، میدان احمدی روشن، خیابان ساسانی‌پور، کوچه‌ی قندی، شماره ۶ مراجعه کنند.

برچسب‌ها سیاوش کسرایی هنرهای تجسمی علی اکبر صنعتی اردشیر محصص خیابان شریعتی سهراب سپهری حسین محجوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیاوش کسرایی هنرهای تجسمی علی اکبر صنعتی سیاوش کسرایی هنرهای تجسمی علی اکبر صنعتی اردشیر محصص خیابان شریعتی سهراب سپهری حسین محجوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۸۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویر روز ناسا: تلسکوپ‌های کمکی زیر آسمان پرستاره جنوب

با وجود شباهت به R2D2، ربات محبوب جنگ ستارگان (Star Wars)، این سه سازه هیچ ارتباطی به دنیای خیالی جرج لوکاس یا ربات‌هایی که می‌شناسید، ندارند. این سازه‌ها در رصدخانه پارانال واقع در صحرای آتاکامای شیلی قرار دارند و تلسکوپ‌های کمکی 1.8 متری را جای داده‌اند. تلسکوپ‌های کمکی برای تداخل‌سنجی مورداستفاده قرار می‌گیرند و به کمک ۴ تلسکوپ ۸ متری VLT می‌آیند. جهت تداخل‌سنجی، نور هر تلسکوپ با سیستمی از آینه‌ها در تونل‌های زیرزمینی هدایت می‌شود تا در نقطه کانونی مشترکی به هم برسند.

تداخل‌سنجی، تکنیک خلاقانه‌ای است که در آن، نور گردآوری‌شده از چند تلسکوپ کوچک با هم تداخل داده می‌شود تا تصویر تلسکوپ بسیار بزرگ‌تری که قطر آن با بیشترین فاصله بین تلسکوپ‌های کوچک برابری می‌کند، شبیه‌سازی شود. البته همان‌طور که انتظار دارید، این تکنیک فقط برای اجرام نسبتا پرنور قابل استفاده است، اما تفکیک بسیار بالایی را به ارمغان می‌آورد.

در حال حاضر، ۴ تلسکوپ کمکی (AT) عملیاتی‌اند؛ هرکدام مجهز به انتقال‌دهنده‌ای است که تلسکوپ را در امتداد مسیرهای ازپیش‌تعیین‌شده حرکت می‌دهد و با فراهم آوردن چینش‌های مختلف در ترکیب با تلسکوپ‌های ثابت ۸ متری، تداخل‌سنجی را در ابعاد مختلفی امکان‌پذیر می‌کند، به‌طوری‌که در بهترین حالت تصویری متناظر با تلسکوپ ۲۰۰ متری تهیه می‌شود.

بر فراز این سه تلسکوپ کمکی، ابرهای ماژلانی بزرگ و کوچک را می‌بینید، کهکشان‌های اقماری راه‌شیری که به‌ترتیب ۱۷۰هزار سال‌نوری و ۳۰۰هزار سال‌نوری با ما فاصله دارند. ستارگان شباهنگ و سهیل نیز که به‌ترتیب روشن‌ترین ستارگان شب‌های زمین به شمار می‌روند، در این تصویر دیده می‌ؤوند.

تابش سبزرنگی که بر فراز افق می‌بینید، «هواتاب» نام دارد. جو زمین در طول روز، گرم می‌شود و پس از غروب خورشید و کاهش دما، این انرژی اضافی را به شکل تابش سبزرنگ ضعیفی منتشر می‌کند که هواتاب خوانده می‌شود. با گذشت پاسی از شب، هوا نیز خنک می‌شود و هواتاب، ناپدید می‌شود. صحرای آتاکاما در ارتفاع بیش از ۵۰۰۰ متری از سطح آب‌های آزاد، پشت دیواره رشته‌کوه آند در آمریکای جنوبی (شیلی) واقع شده و یکی از بهترین مناطق رصدی زمین به شمار می‌رود.

اعتبار تصویر و حق چاپ: یوری بلتسکی، رصدخانه کارنگی لاس کامپاناس، پروژه جهان در شب (TWAN). برای مشاهده عکس در ابعاد بزرگ، اینجا را کلیک کنید.

منبع: تصویر روز ناسا

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902786

دیگر خبرها

  • دومین نمایشگاه انفرادی «نگاهی به خراسان شمالی» برگزار می‌شود
  • نمایش نیروی هوایی آمریکا برای ساخت ۲۴ ساعته پهپاد
  • تصویر روز ناسا: تلسکوپ‌های کمکی زیر آسمان پرستاره جنوب
  • برپایی نمایشگاه خوشنویسی جمعی از هنرمندان افغانستانی و ایرانی در قم
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • مساجد پنهان در کوچه‌پس‌کوچه‌های توکیو
  • بازدید رایزن فرهنگی ایران در کابل از نخستین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت
  • نمایش فیلم تئاتر «عروسی خون» در سینماتک خانه هنرمندان ایران
  • تور سراسری تصویر ایران آغاز شد